FÆLLESSANG

BYER - til FESTER  og på ARBEJDSPLADSER

Et SJOVT, UNDERHOLDENDE og ANDERLEDES FÆLLESSANG, hvor fokuset er på fællesskabet, at smide hæmningerne, have det sjovt med små lege og udfordringer undervejs,  som får gang i dine gæster/kollegaer.


På denne måde oplever jeg, at ALLE har lyst til at være med og dét er ægte fællessang!

5 ÅR MED SOMMER FÆLLESSANG

Besøger årligt gns. 40 - 50 byer

SPREDT SIG TIL..

- BYER

- FIRMA

- FESTER..

alt imellem 40 - 3000 deltagere

Aldrig i den vildeste fantasi havde jeg drømt om, at dette fællessang skulle blive så stort!

Midt under lockdown blev jeg inspireret af Phillip Fabers fællessang på DR. Jeg ønskede at tage ud i byer og skabe et stort fællesskab om musikken, men var udfordret af forsamlingsloftet indendørs. Istedet inviterede jeg folk til at synge i det fri, hvor man kunne møde op i familiegrupper af 10 og holde 2 m. afstand. Med blot 25 sanghæfter under armen og en uvished om fremmøde oplevede jeg den allerførste aften en kæmpe opbakning med 170 deltagerre og så rullede "snebolden"..


Det blev starten på en årlig tradition. Det erligeledes rygtedes til fester og arbejdspladser. Se nedenfor..

FÆLLESSANG til FESTEN

Vi garanterer at der vil blive spredt glæde og en rigtig dejlig stemning, v.h.a. fællessangen. Dine gæster vil få rørt både sangstemmen og lattermusklerne da denne form for fællessang er for ALLE, både nybegyndere og øvede for vigtigst af alt, handler det om at komme i godt humør.

VARIGHED anbefales 30 el. 60 min.

FÆLLESSANG på ARBEJDSPLADSEN 

Skab arbejdsglæde v.h.a. fællessangen

Brug det som TEAMBUILDING - KICK OFF til når du samler afdelinger og man skal rystes sammen! Som optakt eller indslag i et firma arrangement, personalemøde, personale fest.

Referencer; Erhvervsforum Holstebro, Vestjysk Bank, Værested Montana, Magion, HK, Krifa, Alzheimerforeningen, Headspace m.fl.

Årligt i gns. 40 byer

SOMMER - FÆLLESSANG I BYER

VARIGHED 90 min. blandet solo og fællessang

Mødes i det fri til en omgang sommer fællessang. Medbring klapstol, tæppe og picnickurv. Et hyggeligt arrangement sammen med naboerne, familien, vennerne m.m. Kan også arrangeres indendørs og ligeså som FÆLLESSPISNING & FÆLLESSANG.

JULE - FÆLLESANG

Syng julen ind v.h.a. fællessang

VARIGHED 90 min. blandet solo og fællessang

Der er intet der kan få julestemningen til at toppe mere, end en omgang julefællessang. Julen handler om at være sammen og når vi synger sammen udledes stoffet oxytocin som styrker fællesskabsfølelsen. Dette er et af årets højdepunkter når Tina tager rundt i både KIRKER - BYER - FIRMAER - FESTER..

- SANGHÆFTER

(hvert år laver vi et nyt sanghæfte som vi har med rundt i byer og til fester, ud fra denne håndplukker vi til festerne hvilke der passer til selskabet. Der er både højskolesange, danske og engelske. Vi har dette faste hæfte med, som udskiftes 1 gang årligt, for at mindske printen af papirer.


- MUSIK UDSTYR og HØJTALERE

vi kan have det hele med og kræver blot adgang til alm. strømstik


-VARIGHED

aftales ved booking, vi anbefaler enten 30, 60 el. 90 min.


-MARKEDSFØRING

Tina kan ligeså tilbyde, at hjælpe med markedsføringen af et arrangement via hendes SOME og hjemmeside.


-MUSIKERE

Tina på vokal og hendes guiatist, Ronni Buchard.