FORTÆLLE KONCERT 

TOURPLAN

FORTÆLLEKONCERT

Dansksporget singer/songwriter som på rekordtid med hendes debutalbum "STOP TIDEN" og stærke personlige FORTÆLLEKONCERT er på vej frem, og har slået fast og overbevist os alle om, at disse koncerter er FOR ALLE. En fortællekoncert hvor hun hudløst, åbent og meget ærligt deler ud af en meget stærk livshistorie og hvordan musikken blev hendes redning og der hun søger til, for at finde "helle" og det der ikke altid kan siges med ord kommer ud i sangskrivningen. Det er ingen tilfældighed at albummet hedder "STOP TIDEN" hun ønsker, i en travl hverdag at levere en unik koncertoplevelse, hvor der er tid til ro, nærvær, reflektion og fordybelse. Udgav debutalbum "STOP TIDEN" i nov. 2022 og har allerede i år 2023 præsteret... 

UDNÆVNT TIL AMBASSADØR

for HEADSPACE DK og MENTAL TALK i samarbejde med Mathilde Faclh.

TV UDSENDELSE

Se udsendelse her

AVISARTIKEL

Læs her

6 SIDERS INTERVIEW i MAGASINET ZOOM

Læs her på side 36

Publikum beskriver hende kærligt som en kloning af

Niels Hausgaard og Alberthe Winding og skulle hun have to søstre i musikbranchen ville det nok være Annika Aakjær og Rikke Thomsen. Med hendes vestjyske dialekt og humor har hun en evne til at performe og gøre enhver koncert ganske personlig og lukker alle ind i et univers af følelser krydret med humor.

BIOGRAFI

Ny upcomming sangerinde og sangskriver. Hun er født i 1988 og opvokset på landet i Vestjylland og det skinner tydeligt igennem i hendes charmerende dialekt.


Tina Wiberg er ikke helt ny i gamet som sangerinde, hun har 15 års erfaring i covernavnet Sanglærken og har med dette navn en stor berøringsflade/netværk, hvor hun de sidste 15 år har sunget til alle livets begivenheder og lever af det. Hun kendetegnes som en yderst udadvendt og smilende kvinde, som kan få gang i en fest. Men i november 20222 sprang hun “ud af skabet” og udgav debutalbummet “STOP TIDEN” i eget navn, Tina Wiberg og viste hele DK sin sårbarhed med psykisk sygdom, til alles store overraskelse.


På rekordtid fløj hun afsted på tour og har været afsted på FORÅRSTOUR og EFTERÅRSTOUR i det først kommende år som ny upcomming sanger og præsteret hele 36 FORTÆLLE KONCERTER.


Hun er en figther og er blevet mødt af spillesteder med, at hendes fortællekoncerter ikke er komercielle nok, men har formået at overbevise os alle om at disse koncerter er FOR ALLE. 

"Jeg tror på at det var meningen, at jeg skulle have lidt psykisk tæsk, så jeg kunne lære, at mærke og bruge alle mine følelser når jeg synger.

Hendes evne til at være hudløs ærlig og sårbar på en scene men også humoristisk er ikke gået ubemærket hen. Og kun 3 mdr. efter at have udgivet albummet oplevede hun en del medie omtale fra både aviser, radio og TV udsendelse. Derved fik 2 organisationer øje på hende og udnævnte hende som AMBASSADØR for Headspace DK. En organisation stiftet af bl.a. Poul Nyrup Rasmussen, ligeledes er hun AMBASSADØR for det store folkemøde MENTAL TALK i samarbejde med Mathilde Falch.


Hun finder stor inspiration i Signe Svendsen og Annika Aakjær og rammer ind i genren SINGER/SONGWRITER POP.

I 10 år har hun kæmpet med psyken og mærket, hvor svært det har været at snakke om det og med nogen. I hendes dansksprogede sange, berører hun flere vigtige emner, men på en tilpas afbalanceret måde. Hun forsøger at gøre op med den jyske tendes som er, at man ikke snakker for meget om sine følelser. Derfor slipper hun nu alle følelserne fri og fortæller ærligt og kærligt om historier fra sit eget personlige følelseskammer.

SKOLER - ARBEJDSPLADSER - ORGANISATIONER..

Temadage. Skab fokus & forståelse

V.h.a. hendes meget ærlige fortællekoncerter giver hun andre én at spejle sig i, inspiration og håb!

"HAR DU SELV HAFT DET SVÆRT OG GÅET MED DET ALENE ?"............................. 80% JA 

Udnævner Tina Wiberg som landets første MUSIK AMBASSADØR LÆS MERE 

"EFTER FORTÆLLE KONCERTEN, HAR DU HAFT MERE MOD PÅ AT

ÅBNE OP, HVIS DU HAR HAFT DET SVÆRT ?" ........................................................... 80% JA  

Spørgeundersøgelse fra FORÅRSTOUR på bl.a. efterskoler og gymnasie....................................

SPØRGEUNDERSØGELSE

Efter hvert besøg på en skole, udsendes der en spørgeundersøgelse, som besvares anonymt. Opdateres løbende i takt med, at flere skoler besøges. Nedenstående er data fra 2 efterskoler, svarende til et elevantal på 250.


Udnævner Tina Wiberg som

Dansksproget singer/songwriter som på rekordtid har slået fast og overbevist os alle om, at hun kæmper for at skabe fokus på “mental trivsel” med hendes stærke og meget personlige FORTÆLLE KONCERTER.

“Jeg er utrolig stolt af dette samarbejde. Selv har jeg manglet nogen i mit liv at spejle mig i og snakke med og jeg synes HEADSPACE gør et fantastisk arbejde."

Spiller både på flere af landets spillesteder, folkemøder, private arrangementer, psykiatri afd., på efterskoler, uddannelsesinstituitioner - ALT og har bevist at disse koncerter egner sig FOR ALLE for "alle kender vi til en søster, mor, kollega eller nabo som har haft det svært." Hun har en hel naturlig evne til, at sætte gang i de samtaler, der nogen gange kan være svære at få begyndt på.

Poul Nyrup Rasmussen mistede sin datter til selvmord og stiftede "Det Socieale NEtværk." Senere stiftede han ligeså HEADSPACE som han ligeså er protektor for. Headspace er det største, landsdækkende forebyggende og mentalt sundhedsfremmende civilsamfundstilbud for unge mellem 12-25 år, som oplever udfordringer relateret til deres mentale sundhed. 

TINA WIBERG sætter fokus på MENTAL TRIVSEL